Krabb- och fänkålsallad

Ger dig mättande proteiner.

6 maj 2009 av I FORM

1 person

¼ tsk fänkålsfrön
¼ tsk salt
Peppar
1 msk citronsaft
1 tsk olivolja
1 fänkål
100 g krabbkött
1 msk gräslök
30 g rosésallad


Tillbehör:

40 g grovt bröd


Tillagning

Stöt fänkålsfrön i en stor mortel eller kaffekvarn. Blanda med salt, nymalen peppar, citronsaft och olja. Skär fänkålen i strimlor och lägg dem i marinaden. Blanda krabbköttet med klippt gräslök och lite av marinaden. Lägg upp krabbkött ovanpå rosésalladen och strö över den marinerade fänkålen. Servera med bröd.

  • Du tränar inte alls:

    Vill du dra ner på kalorierna kan du lätt minska kaloriinnehållet genom att hoppa över brödet. Du bibehåller ändå alla mättande proteiner.


  • Du tränar hårt och mycket:

    Du behöver återställa de tömda reserverna när du tränar mycket. Öka därför kolhydratmängden genom att äta en extra skiva bröd till måltiden.

Nå ditt mål 2019!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar