Krabb- och fänkålsallad

15 minuter
368 kcal

Ger dig mättande proteiner.

Krabb- och fänkålsallad

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 personer

  • ½ tsk fänkålsfrön
  • ½ tsk salt
  • Peppar
  • 2 msk citronsaft
  • 2 tsk olivolja
  • 2 fänkål
  • 200 g krabbkött
  • 2 msk gräslök
  • 60 g rosésallad

Tillbehör:

  • 80 g grovt bröd

Tillagning

Stöt fänkålsfrön i en stor mortel eller kaffekvarn. Blanda med salt, nymalen peppar, citronsaft och olja. Skär fänkålen i strimlor och lägg dem i marinaden. Blanda krabbköttet med klippt gräslök och lite av marinaden. Lägg upp krabbkött ovanpå rosésalladen och strö över den marinerade fänkålen. Servera med bröd.