Nyttiga recept Kakor Banankaka ... Banankaka med jordgubbar och smält choklad 30 minuter Banankakan innehåller inget mjöl så här kan även glutenallergikerna vara med. Kom bara ihåg att välja ett bakpulver utan gluten. Av I FORM-redaktionen 31 oktober 2012 Banankaka Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 bitar ⅓ mogna och mosade bananer 1 ekologiska ägg ¼ tsk stevia ¼ tsk vaniljkorn ¼ tsk bakpulver ¼ dl smält kokosolja ¼ dl kokosmjöl ½ dadlar med kärna ¼ tsk havssalt Så gör du Kärna ur dadlarna och skär dem i små bitar. Mixa alla ingredienser med en stavmixer. Fördela smeten i en liten långpanna och grädda kakan i 180 graders varmluft i cirka 20–25 minuter. Garnera med jordgubbar och choklad när kakan har svalnat. Är du jämt sötsugen? Få fler recept på nyttiga kakor här. Banan