Nybakat med chokladinslag.

Kokosscones med choklad

Skäm bort dig själv med läckra scones - helt utan mjöl.

3 november 2014 av I FORM

Kokosscones

9 st

1 dl kokosmjölk (det fasta)
25 g mjukt smör
4 ägg
75 g mörk choklad, 70 %
2 msk FiberFin
1 tsk vaniljpulver
2 tsk bakpulver (OBS: Det finns lite gluten i vanligt bakpulver, men du kan köpa glutenfritt bakpulver.)
2 äpplen
2½ dl kokosfibermjöl


Gör så här

  • Vispa kokosmjölk, smör och ägg.
  • Hacka och tillsätt choklad, FiberFin, vanilj och bakpulver.
  • Riv äpplena fint och blanda i.
  • Tillsätt kokosfibermjöl. Låt stå i 20 minuter, så att fiberna absorberar vätskan.
  • Forma 9 scones. Grädda i 175 grader i 20–25 minuter.


Bröd utan mjöl?


Då kommer du att älska I FORMs läckra stenåldersbröd, morotskex, knäckebröd och fröbullar. Du hittar dem här

Nå ditt mål 2018!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar