Fruktsallad och yoghurt med müsli

15 minuter
385 kcal

Härligt uppiggande att starta dagen med.

Fruktsallad och yoghurt med müsli

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 personer

  • 1 apelsin
  • 1 äpple
  • Saften av ½ citron
  • 60 g björnbär
  • 60 g blåbär
  • 50 g vindruvor
  • 20 granatäpplekärnor
  • 20 g hasselnötter
  • 4 dl lättyoghurt
  • 60 g müsli med torkad frukt
  • Te eller kaffe

Tillagning

Skär apelsinen i filéer och äpplet i klyftor. Droppa över citronsaft. Skölj björnbär, blåbär och vindruvor och blanda alltihop. Dekorera med granatäpplekärnor och tunna skivor av hasselnötter. Servera fruktsalladen med en skål yoghurt och ekologisk müsli med torkad frukt samt kaffe eller te om du vill.


Newsletter background