Regnbågsrawcake med rödbeta och hokkaidopumpa
En läcker dessert som går i regnbågens alla färger - utan att vara full av syntetiska ämnen! Njut av en regnbågskaka med rödbetor och pumpa.
En läcker dessert som går i regnbågens alla färger - utan att vara full av syntetiska ämnen! Njut av en regnbågskaka med rödbetor och pumpa.
Klart du kan ta en extra portion dessert när det handlar om den här regnbågskakan.
Lägg hasselnötter och kakao i en matberedare. Hacka i små bitar. Lägg sedan i resten av ingredienserna och kör till en enhetlig massa.
Tryck ut degen jämnt i en liten springform.
Gul ostkräm
Baka pumpaköttet i 35-40 minuter i 200 grader i ugnen. Ta ut köttet med en sked och låt det svalna.
Lägg mascarpone, skyr, stevia och vaniljpulver i matberedaren och blanda till en enhetlig massa. Tillsätt den smälta kokosoljan.
Ta 150 g av krämen och lägg den åt sidan till det rosa lagret. Blanda sedan pumpaköttet tillsammans med resten av ostkrämen.
Häll krämen över dadelbotten och ställ springformen i frysen medan du gör det rosa rödbetslagret.
Rosa ostkräm
Häll 150 g ostkräm i mixern. Tillsätt skyr samt den rivna rödbetan och blanda ihop.
När dadelbotten och det gula lagret har varit i frysen i minst 10 minuter, ta ut den och häll över rödbetskrämen.
Sätt hela kakan i frysen i 1–2 timmar, ta ut den, sätt den i kylskåpet och låt stå i minst 1 timme före servering.
Kakan kan frysas igen om det finns en bit kvar.