Katrinplommon i marsipan

13 timmar
128 kcal

Ljuvlig konfekt baserad på nyttiga och naturliga råvaror.

Katrinplommon i marsipan

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 st

  • 1 katrinplommon
  • ¼ dl konjak
  • 21 g marsipan
  • Florsocker
  • 25 g mörk choklad
  • 5 g ljus choklad

Tillagning

Lägg först åtta katrinplommon i konjak i minst tolv timmar.

Blanda marsipanen med en aning florsocker och rulla till en korv. Skär 16 likadana bitar och platta till dem.

Dela katrinplommonen i halvor, lägg ett halvt katrinplommon på varje bit och vik ihop. Rulla konfektbitarna så att de liknar ägg, det vill säga är lite smalare i den ena änden.

Doppa bitarna i choklad och låt stelna. Häll smält ljus choklad i en strut och gör ränder på ovansidan av konfektbitarna. Låt chokladen stelna helt innan konfekten serveras.


Bli hälsosam och stark med I FORM!

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.

På vår sajt och i vår app får du bl a:

  • Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
  • Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!


Newsletter background