Katrinplommon i marsipan

13 timmar
128 kcal

Ljuvlig konfekt baserad på nyttiga och naturliga råvaror.

Katrinplommon i marsipan

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 st

  • 1 katrinplommon
  • ¼ dl konjak
  • 21 g marsipan
  • Florsocker
  • 25 g mörk choklad
  • 5 g ljus choklad

Tillagning

Lägg först åtta katrinplommon i konjak i minst tolv timmar.

Blanda marsipanen med en aning florsocker och rulla till en korv. Skär 16 likadana bitar och platta till dem.

Dela katrinplommonen i halvor, lägg ett halvt katrinplommon på varje bit och vik ihop. Rulla konfektbitarna så att de liknar ägg, det vill säga är lite smalare i den ena änden.

Doppa bitarna i choklad och låt stelna. Häll smält ljus choklad i en strut och gör ränder på ovansidan av konfektbitarna. Låt chokladen stelna helt innan konfekten serveras.


Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background