Nyttiga recept Bröd Spenatmuff... Spenatmuffins 1 timme 97 kcal De här matiga muffinsen kan du gärna äta med lite sallad till. Av Michelle Kristensen 6 juni 2013 Spenatmuffins Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 st ⅓ dl fullkornsdurum-vetemjöl ¼ tsk bakpulver ½ msk krossade linfrön ¼ tsk havssalt ¼ tsk peppar ¼ tsk muskot ¼ tsk rosmarin – kan uteslutas ½ ägg ⅓ dl grekisk yoghurt 2 % 33 g spenatblad ⅓ morötter ¼ lök ¼ vitlöksklyfta Så gör du Rör ner spenatbladen till små, små bitar i matberedaren. Gör samma sak med lök och morötter. Tillsätt ägg, vitlök och yoghurt, som du vispar runt. Häll i resterande ingredienser, och blanda ihop till en jämn smet. Lägg i alla torra ingredienser, och vispa igen. Fördela smeten i 12 muffinsformar, och grädda i 180 grader i 30-40 minuter. Muffins