Din webbläsare behöver uppgraderas. Den här webbplatsen stöder tyvärr inte äldre webbläsare.
Läs merBrysselkål uppskattas på grund av den beska smaken inte av så många, men den kraftiga doften och smaken indikerar att den innehåller riktigt många sunda växtämnen.
Forskning visar att brysselkål, på samma sätt som rödkål, kan hämma cancercellers framfart, men växtämnena i brysselkål har också visat sig kunna bromsa inflammationstillstånd i leder och senor.
Ät den ångad som tillbehör till kötträtter. Du kan också hälla kokande vatten över brysselkål, kyla den och strimla den fint i råkostsallader. Brysselkål är också god bakad i ugnen med parmesanost och mager bacon.
Få de bästa träningstipsen, de läckraste recepten och de senaste hälsorönen.
JUST NU: Få 6 gratis hemmaträningsprogram när du anmäler dig till vårt nyhetsbrev. Gläd dig åt att komma i toppform och boosta din förbränning med världens bästa övningar!
Ja tack, jag vill gärna ha I FORMs nyhetsbrev med spännande artiklar och marknadsföring om I FORM via e-post. Du kan när som helst avregistrera dig igen. Läs mer