Blåbär är superbär – trots allt

Blåbär är riktiga antioxidantbomber, men när antioxidanternas effekt nu ifrågasätts alltmer, har forskare upptäckt en annan fördel med bären.

... är inte längre ett måste i din sunda kost, eftersom bärens antioxidanter inte tas upp av kroppen. Du får mer hälsa för pengarna med säsongens frukt och grönt

Det har visat sig att blåbär också innehåller fibrer som skyddar mot tarminflammationer. Skyddet blir ännu effektivare om du äter blåbären tillsammans med probiotika (nyttiga mikroorganismer som lacto- och bifidobakterier).

Och det finns all anledning – även för dem som inte hör till riskgrupperna för tarmsjukdomar – att ta till sig forskarnas nya rön. Forskarvärlden har under senare år kommit fram till att vår hälsa har ett starkare samband med vad som händer i tarmarna, än man tidigare har trott.

Bli hälsosam och stark med I FORM!

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.

På vår sajt och i vår app får du bl a:

  • Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
  • Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!


Newsletter background