Små röda bär gör gott för hjärtat

Njut av jordgubbar och hallon året runt - ditt hjärta slår lite extra för de små röda bären.

Jordgubbar och hallon hör till naturens små pärlor som förenar ljuvlig smak med en rad hälsosamma ämnen. Det är framför allt i den röda ytan som du hittar en värld av mikroskopiska flavonoider som ger ditt immunförsvar ett lyft.

Få massor av läckra hallonrecept >>>

Skyddar mot sjukdomar

Studier pekar på att bär till exempel kan skydda mot hjärt-kärlsjukdomar och vissa cancerformer. Tillsammans med alla antioxidanter får du rikligt med C-vitamin, som bland annat är en central bricka i kroppens bindvävsproduktion, och en del E-vitamin. Hallon har dessutom ett högt innehåll av hälsosamma kostfibrer.

Ät dig mätt på söta bär

Om du är galen i bär kan du vara glad för att bär har ett mycket lågt kaloriinnehåll. Du kan därför tillåta dig att stoppa i dig massor av bär utan att du behöver bekymra dig om vikten. Du kan dessutom se fram emot att framför allt hallonens innehåll av kostfibrer gör dem mättande - fortfarande utan att de bidrar med mycket kalorier. Ät bär i stället för godis - de är nästan lika söta.

Hälsosam hela sommaren med I FORM

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Just nu har vi ett specialerbjudande, där du får tillgång till I FORM hela sommaren för endast 49 kr.

ERBJUDANDE: Få 3 månader för 49 kr.


Newsletter background