Rynkfri med granatäpplen

Njut av granatäpplen! Förutom att de smakar gott innehåller de nyttiga ämnen som gör att frukten passar synnerligen bra för hudvård.

Oljan från granatäpplets kärnor innehåller den unika punicinsyran som främjar hudens naturliga cellförnyelse. Den höga halten av punicinsyra, tillsammans med oljans höga halt av E-vitamin, flavonoider och polyfenoler gör oljan till en speciellt aktiv ingrediens i hudvårdsprodukter.

Skyddar mot sol och föroreningar

Många ämnen i granatäpplet har en antioxidativ effekt och skyddar hudens celler mot skador från bland annat sol och föroreningar.

Ämnena får inte befintliga rynkor att försvinna, men de skjuter upp hudens åldrande, stimulerar cellförnyelsen, reducerar pigmentfläckar och ger huden en frisk utstrålning. Det gör att oljan passar till torr och mogen hud, men eftersom den dessutom är inflammationshämmande är den också bra för fet hud.

Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background