Rynkfri med granatäpplen

Njut av granatäpplen! Förutom att de smakar gott innehåller de nyttiga ämnen som gör att frukten passar synnerligen bra för hudvård.

Oljan från granatäpplets kärnor innehåller den unika punicinsyran som främjar hudens naturliga cellförnyelse. Den höga halten av punicinsyra, tillsammans med oljans höga halt av E-vitamin, flavonoider och polyfenoler gör oljan till en speciellt aktiv ingrediens i hudvårdsprodukter.

LÄS OCKSÅ: Vad är E-vitamin bra för?

Skyddar mot sol och föroreningar

Många ämnen i granatäpplet har en antioxidativ effekt och skyddar hudens celler mot skador från bland annat sol och föroreningar.

Ämnena får inte befintliga rynkor att försvinna, men de skjuter upp hudens åldrande, stimulerar cellförnyelsen, reducerar pigmentfläckar och ger huden en frisk utstrålning. Det gör att oljan passar till torr och mogen hud, men eftersom den dessutom är inflammationshämmande är den också bra för fet hud.

Bli hälsosam och stark med I FORM!

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.

På vår sajt och i vår app får du bl a:

  • Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
  • Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!


Newsletter background