Hur kommer vi i gång igen med ett sexliv som gått i stå?

Läs svaret från experten på iform.se

Fråga

Min pojkvän har tyvärr ganska liten penis. Och det påverkar vårt sexliv. Finns det något vi kan göra för att få fart på sexlivet trots hans lilla problem?

Svar

Först och främst måste du sluta att fokusera på storleken på din pojkväns penis. Du sårar hans självkänsla och det är ingen särskilt bra start på ert sexliv tillsammans.

G-punkten utlöser ofta en stark lustkänsla hos kvinnan. Den ligger cirka fyra centimeter uppe på slidans framvägg och din pojkvän måste ha en extremt liten penis om han inte kan komma åt den.

Försök tillsammans utnyttja G-punkten. Först och främst kan ni hjälpas åt att hitta den -först med fingrarna och sedan med hjälp av penis under själva samlaget. G-punkten sväller mer eller mindre under samlaget och det blir ofta ett glatt område när du är upphetsad.

Den är lättast att finna om mannen smeker kvinnan först. Det underlättar för mannen att "träffa rätt" om han häver sig upp på armarna under samlaget men det är inte alltid det fungerar.

Ibland kan det vara lättast att "träffa" den vid samlag bakifrån. Vad ni borde prova är att massera varandra. Då får du uppleva att den erotiska njutningen långt ifrån bara är knuten till beröring och storleken på könsdelarna. Och vill du ha en kärleksfull älskare så berätta för honom vad du vill att han ska göra.

De flesta män lyssnar faktiskt gärna. Tänk också på att visa att du uppskattar hans kropp som den är. Han har också behov av att få veta att han är attraktiv.