Så blir du den andra tittar efter

Det handlar inte bara om rumpa, bröst och långt ljust hår. Istället är det de här 5 sakerna som får andra att se positivt på dig!

Kvinna skrattar.

Vad gör de egentligen? De kvinnor som bara utstrålar självtillit och charm och som alltid framstår som enormt attraktiva? Vi har samlat de bästa råden till dig som vill bättra på din utstrålning.

1. Prata med folk omkring dig

Det där småpratet kan av och till verka rätt ytligt, men inte desto mindre är det bra träning för att bli en bättre lyssnare. De flesta vill gärna prata om sig själva, så utnyttja chansen och bli den som de gärna vill berätta för. Om du uppriktigt visar intresse för deras berättelser så kommer de flesta att söka sig till dig igen.

Lär känna din personlighet med testet: Är du introvert eller extrovert?

2. Le!

Lättaste sättet att skapa positiv uppmärksamhet är att le. Sänk axlarna och le. Det ger intryck av att du är glad och positiv och glada människor är alltid populära.

3. Ge järnet på gymmet

Träning hjälper dig naturligtvis att se sund och stark ut. Men förutom det bidrar träning till att frigöra massor av endorfiner i din kropp, som omger dig med positiv energi och får dig att bli glad och nöjd med ditt utseende.

4. Räta på ryggen

Attraktiva människor tar plats i rummet och kryper inte längs väggarna. Så räta på ryggen och påminn dig själv om att du behöver se ditt eget värde om andra ska göra det.

5. Ge komplimanger

De flesta människor tycker om att få komplimanger då det är ett uttryck för att man har lagt märke till dem. Så se till att dela ut äkta komplimanger – som visar andra att de har betydelse för dig. Och då blir du också attraktiv för dem.