Kvinna i löparkläder tittar på mobilen.

Peppa varandra med appen Twinbody.

© iStock

Gå ner i vikt med smart app

Din viktminskning får en extra boost med appen Twinbody, som hjälper dig att hitta andra med samma kroppsstorlek och viktmål online.

22 mars 2018 av redaktionen

Det kan kännas tufft för viktminskningen att jämföra sig med supersmala väninnor, snygga filmstjärnor på tv och arbetskollegan som äter godis varje dag utan att gå upp ett gram. Och då kanske du tappar sugen. 

Med den sociala appen Twinbody har du istället möjlighet att hitta likasinnade som kan peppa dig i jakten på en sundare och slankare kropp. När du upprättar en profil knappar du in ålder, kön, längd, startvikt, nuvarande vikt. Utifrån detta matchas du med andra användare över hela världen, som har samma kroppstyp och samma viktminskningsmål. 

Bli peppad av dina kroppstvillingar

På så vis kan du bli inspirerad av deras framsteg och få input om kost och träning, som fungerar för dem. Dessutom kan du använda dina nya ”tvillingar” för att få uppmuntra och stöd längs vägen, särskilt när det känns tufft. 

Twinbody lanserades av ett danskt företag 2016, utifrån tanken att det är lättare att lyckas med viktnedgången om man delar med sig med andra. Och det verkar som att tanken är helt rätt. Appen har redan 150 000 användare och särskilt i USA har folk som vill gå ner i vikt tagit den smarta appen till sig. 

Vill du också umgås med massor av kroppstvillingar online kan du hämta Twinbody gratis i App Store eller på Google Play

TWINBODY

FRÅN TWINBODY: Låt dig inspireras av andra användares framgångshistorier för att själv gå ner dina extrakilon. 

Nå ditt mål 2018!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar