I FORM TESTAR: Löparskor till snöslasket

Låt inte halt och vått underlag stå i vägen för din löpträning. I FORM har testat vinterlöparskor och har utsett säsongens bästa trail- och allround-skor.

Om du använder ett par vinterlöparskor med den rätta sulan kan du fortsätta din löpning utomhus även under årets kalla månader, oavsett om du springer på slingriga skogsstigar eller på glashala gator.

Hitta inspiration till dina kommande vinterlöparskor i vårt stora test.

Hämta HELA TESTET här >>>

Under annonsen kan du läsa om hur vi gick tillväga när vi genomförde testet.

Så testade vi

Vi testade vinterns löparskor efter följande principer:

  • De ska ha ett ordentligt väggrepp. Det är extremt viktigt för att du ska kunna hålla igång träningen men undvika skador. Lösningen heter trailskor, löparskor med mjuk sula eller, om det är extremt halt, löparskor med dubbar.
  • Skon ska vara stabil. Hala underlag ökar risken för oförutsedda halkningar, därför är en lite lägre, stabilare sko att föredra.
  • Skon ska helst vara vattentät. En vattentät membran gör skon lite tyngre och varmare, men om du löper mycket på vått, och inte för djupt, underlag blir den vattentäta skon snart din bästa vän.

Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background