Stretcha rätt

Stretcha - om du känner att du behöver det. Här får du lära dig vilka muskelgrupper du ska fokusera på. Samtliga ska hållas kvar i cirka 30 sekunder.

Framsidan av låret

Lägg all vikt på höger ben och dra vänster ben upp under dig. Ta tag om ankeln på ditt vänstra ben, och dra försiktigt uppåt tills du känner att det sträcker i den stora lårmuskeln – håll kvar. Repetera med höger ben.

Biceps och bröstmuskler

Stå med ena sidan mot väggen och sätt din högra hand på väggen i axelhöjd. Vrid överkroppen åt vänster, så du känner att det sträcker i dina biceps och bröstmuskler. Repetera på vänster sida.

Triceps

Böj din högerarm och placera den bakom huvudet. Ta tag i armbågen med vänster hand och dra i armbågen tills du känner att det drar i höger arm. Repetera med vänster arm.

Mage

Lägg dig platt ner på magen. Lyft upp överkroppen med armarna tills du känner att det sträcker i magen.

Länd och rygg

Sätt dig på en bänk och låt hela överkroppen ramla framåt och ner mot golvet. Känn att det sträcker i musklerna utmed ryggraden och i ländryggen.

Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background