Maxa din träningsglädje med ett par shaping tights

Vill du bli bättre på att komma iväg till träningen? Då är träningskläderna avgörande. Och just nu har vi ett fantastiskt erbjudande där du får ett par snygga tights till ett riktigt bra pris.

Leende kvinna med shaping tights

Mjuka, med hög midja och utan skavande sömmar. Shaping tights är byxorna du behöver till din träning.

© Thomas Tolstrup

Blir 2021 året då du på allvar sätter igång med din träning? Då behöver träningsgarderoben vara redo!

Ett par klassiska, svarta tights är ett måste, oavsett om du styrketränar hemma på vardagsrumsgolvet, yogar, springer eller något helt annat.

Just nu har vi ett riktigt bra erbjudande där du får både ett par snygga, svarta shaping tights, 3 nr av I FORM och en digital bilaga med övningar som du kan göra där hemma - perfekt nu när många av oss tränar hemma.

Få 3 nr av I FORM med stor rabatt + gåva: paketet med ett par shaping tights

JUST NU får du ett träningspaket med 3 nummer av I FORM till DRÖM-PRIS! + gåva: ett par shaping tights från Active Fit + träningsprogram

Hela paketet kan bli ditt för ENDAST 99 kr + porto

Men vad innehåller paketet rent konkret? Du får:

  • Gåva: Ett par supersköna shaping tights. De är svarta, sömlösa och perfekta för både hemmaträning och gymmet.

  • Gåva: Kompletta hemmaträningsprogram. Vi skickar dig 2 styrketräningsprogram och ett uppvärmningsprogram, som du kan göra hemma.

  • Löpande inspiration. 3 nummer av I FORM späckade med övningar, träningstips, expertråd och inspiration till hur du enkelt kan leva mer hälsosamt.

Därför är shaping tightsen från Active Fit ett bra köp:

  • De har en hög midja, som håller magen på plats. Det är slut med tights som kryper ner under magen när du tränar. Byxorna har en perfekt passform och blir sittande där de ska.
  • De är gjorda i en bra, kraftig kvalitet. Det kraftiga tyget är inte bara hållbart, utan följer också kroppens kurvor och ger en skön känsla av support.
  • De är fria från skavande sömmar. Dina nya tights är gjorda av ett sömlöst material så att du kan koncentrera dig på din träning utan att bli distraherad av sömmar som skaver och stör.
  • Färgen är klassiskt svart. Varenda träningsgarderob bör innehålla ett par tidlösa, svarta tights. Matcha dem med den topp eller T-shirt du tycker bäst om – svart funkar till allt.
  • De är inte genomskinliga. Det mjuka, flexibla tyget är inte genomskinligt så att du kan träna utan att bekymra dig om att andra kan se igenom dem.

3 nummer av I FORM kan bli dina för ENDAST 99 kr + porto. Du får också de snygga shaping tightsen och två träningsprogram

Se tightsen i videon här:

Träna effektivt med hemmaträningsprogram

Du behöver inte gå till gymmet för att kunna träna effektivt. Ditt vardagsrum kan med fördel vara din träningshall – trots att du inte har maskiner.

Hemmaträning är perfekt för dig som vill spara tid i vardagen. Du slipper transporten till och från gymmet och kan ställa en lasagne i ugnen eller lägga in en tvätt i maskinen och låta det bli klart medan du får dagens träning avklarad.

Med i träningspaketet får du den digitala bilagan “Strama upp på 30 minuter” späckad med styrkeövningar som kommer att utmana dig. Styrketräning är nämligen perfekt för hemmaträning, och om du springer eller cyklar regelbundet är det ett perfekt komplement.

Bilagan innehåller 3 program: ett styrketräningsprogram med egen kroppsvikt, ett med kettlebell och ett uppvärmningsprogram. Programmen ger dig effektiv träning som utmanar hela kroppen så att du inte behöver träna något annat. De tar bara 30 minuter, och gör du dem 3 gånger i veckan kommer du redan efter EN månad kunna märke och se skillnad.

KÖP NU: Få 3 nummer av I FORM för ENDAST 99 kr + porto tillsammans med gåva: ett par shaping tights och träningsprogrammen.

Få motivation med 3 nummer av magasinet I FORM

I FORM är ett inspirerande hälsomagasin. Vår viktigaste uppgift är att göra det enkelt att ha en glad, hälsosam och aktiv livsstil.

I varje nummer får du stärkt motivation med effektiva övningar, goda recept och massor av expertråd för att ta hand om kroppen, röra dig mer och öka din livsglädje.

I det här erbjudandet får du 3 nummer av I FORM – levererade direkt till din brevlåda. Du kan sedan när som helst säga upp ditt abonnemang.