Kom i toppform - på 30 sekunder

Lär dig en perfekt form-coctail och spara många timmar i motionsspåret.

Du behöver inte kämpa i timtal eller med full kraft för att komma i ditt livs form. Faktiskt får du allra mest ut av att träna 30 sekunder åt gången – och i ett tempo som bara motsvarar 90 procent av din kapacitet.

Hemligheten med dessa korta intervaller är att du totalt sett kan träna med en högre intensitet under en längre tid, än om du tränade i hela tre minuter åt gången. Kroppen hinner nämligen inte bli lika slutkörd som under längre intervaller och du kan därför springa lika snabbt på alla intervaller.

Full kraft

När du så samtidigt ”bara” tränar i ett tempo som motsvarar 90 procent av ditt maximala tempo, bidrar det också till att kroppen orkar att arbeta med full kraft under alla intervaller.

Träningsformen bygger på resultaten från en nyligen utförd amerikansk undersökning, där man jämförde fyra olika sorters intervaller på motionscykel.

Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background