Kom i toppform - på 30 sekunder

Lär dig en perfekt form-coctail och spara många timmar i motionsspåret.

Du behöver inte kämpa i timtal eller med full kraft för att komma i ditt livs form. Faktiskt får du allra mest ut av att träna 30 sekunder åt gången – och i ett tempo som bara motsvarar 90 procent av din kapacitet.

Hemligheten med dessa korta intervaller är att du totalt sett kan träna med en högre intensitet under en längre tid, än om du tränade i hela tre minuter åt gången. Kroppen hinner nämligen inte bli lika slutkörd som under längre intervaller och du kan därför springa lika snabbt på alla intervaller.

Full kraft

När du så samtidigt ”bara” tränar i ett tempo som motsvarar 90 procent av ditt maximala tempo, bidrar det också till att kroppen orkar att arbeta med full kraft under alla intervaller.

Träningsformen bygger på resultaten från en nyligen utförd amerikansk undersökning, där man jämförde fyra olika sorters intervaller på motionscykel.

Bli hälsosam och stark med I FORM!

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.

På vår sajt och i vår app får du bl a:

  • Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
  • Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!


Newsletter background