Dags att ladda inför I FORM-loppet

Förra årets premiärlopp i Malmö blev en braksuccé. Därför kommer I FORM-loppet i år även till Göteborg och Stockholm. Börja ladda inför Sveriges trevligaste motionslopp för kvinnor du också!

Snart är det dags! Anmäl dig redan i dag till I FORM-loppet i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Anmäl dig till I FORM-loppet

Efter alla era positiva reaktioner, både på plats och tiden efter loppet i Malmö i fjol, stod det självklart för oss att erbjuda denna upplevelse till fler kvinnor runtom i landet. Sagt och gjort; i år har vi tredubblat storleken på loppet.

Ta med dig din bästa väninna, din svärmor, din dotter eller kom själv och möt upp med alla oss andra i den stad som ligger bäst till för dig – det blir en upplevelse som du sällan kommer att glömma. I FORM-loppet är en härlig upplevelse, fylld av glada skratt, löparglädje och massor av kvinnokraft.

Anmäl dig till I FORM-loppet

Oberoende av vilken stad du väljer att springa i rekommenderar vi att du anmäler dig så snart som möjligt eftersom det snabbt blir fullt.

Välj mellan 5 och 10 kilometer – i ditt tempo

Oavsett om ditt mål är att sätta ett nytt personligt rekord på 5 kilometer, att för första gången genomföra ett 10-kilometerslopp, att ha ett mål att träna mot eller bara vill ha en rolig dag tillsammans med dina väninnor är I FORM-loppet för dig.

Du kan välja mellan att springa 5 eller 10 kilometer eller att gå 5 kilometer. Om du vill småjogga, springa eller spurta dig runt banan är helt upp till dig själv – det viktigaste är att du finns med oss i startfältet när startskottet smäller.

I mål väntar förfriskningar, priser och massor av gåvor från våra sponsorer. Du kan också titta runt i våra spännande stånd på marknadsområdet och, inte minst, ta emot jublet från åskådarna som får dig att flyga över mållinjen.

Detta får alla deltagare

I FORM-loppet består bara av vinnare. Därför får alla som deltar:

 • En supersnygg och specialdesignad löpar-T-shirt från Newline. T-shirten är tillverkad i ett svettransporterande material och kan med fördel bäras under loppet.
 • I FORM-loppets fina väska som är fylld med gåvor från våra sponsorer.
 • Senaste numret av I FORM.
 • Löparstrumpor från Newline i en ny färg.
 • Startnummer
 • Chansen att vinna premier – oavsett vilket tempo du springer.
 • Vätska under loppet.
 • Stort målområde med förfriskningar och stånd med bland annat löparkläder.

Vi ser fram emot att springa tillsammans med dig – vi ses!

Anmäl dig till I FORM-loppet

Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

 • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
 • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
 • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
 • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background