Dags att ladda inför I FORM-loppet

Förra årets premiärlopp i Malmö blev en braksuccé. Därför kommer I FORM-loppet i år även till Göteborg och Stockholm. Börja ladda inför Sveriges trevligaste motionslopp för kvinnor du också!

Snart är det dags! Anmäl dig redan i dag till I FORM-loppet i Stockholm, Göteborg eller Malmö.

Anmäl dig till I FORM-loppet

Efter alla era positiva reaktioner, både på plats och tiden efter loppet i Malmö i fjol, stod det självklart för oss att erbjuda denna upplevelse till fler kvinnor runtom i landet. Sagt och gjort; i år har vi tredubblat storleken på loppet.

Ta med dig din bästa väninna, din svärmor, din dotter eller kom själv och möt upp med alla oss andra i den stad som ligger bäst till för dig – det blir en upplevelse som du sällan kommer att glömma. I FORM-loppet är en härlig upplevelse, fylld av glada skratt, löparglädje och massor av kvinnokraft.

Anmäl dig till I FORM-loppet

Oberoende av vilken stad du väljer att springa i rekommenderar vi att du anmäler dig så snart som möjligt eftersom det snabbt blir fullt.

Välj mellan 5 och 10 kilometer – i ditt tempo

Oavsett om ditt mål är att sätta ett nytt personligt rekord på 5 kilometer, att för första gången genomföra ett 10-kilometerslopp, att ha ett mål att träna mot eller bara vill ha en rolig dag tillsammans med dina väninnor är I FORM-loppet för dig.

Du kan välja mellan att springa 5 eller 10 kilometer eller att gå 5 kilometer. Om du vill småjogga, springa eller spurta dig runt banan är helt upp till dig själv – det viktigaste är att du finns med oss i startfältet när startskottet smäller.

I mål väntar förfriskningar, priser och massor av gåvor från våra sponsorer. Du kan också titta runt i våra spännande stånd på marknadsområdet och, inte minst, ta emot jublet från åskådarna som får dig att flyga över mållinjen.

Detta får alla deltagare

I FORM-loppet består bara av vinnare. Därför får alla som deltar:

  • En supersnygg och specialdesignad löpar-T-shirt från Newline. T-shirten är tillverkad i ett svettransporterande material och kan med fördel bäras under loppet.
  • I FORM-loppets fina väska som är fylld med gåvor från våra sponsorer.
  • Senaste numret av I FORM.
  • Löparstrumpor från Newline i en ny färg.
  • Startnummer
  • Chansen att vinna premier – oavsett vilket tempo du springer.
  • Vätska under loppet.
  • Stort målområde med förfriskningar och stånd med bland annat löparkläder.

Vi ser fram emot att springa tillsammans med dig – vi ses!

Anmäl dig till I FORM-loppet