Fullkornsfiskfilé med rödbetssallad
NYHET: Det här recpetet är en del av "Världens bästa diet" och är utarbetat av näringsexperterna Christian Bitz och Arne Astrup.
NYHET: Det här recpetet är en del av "Världens bästa diet" och är utarbetat av näringsexperterna Christian Bitz och Arne Astrup.
Från: "Världens bästa diet" av Christian Bitz och Arne Astrup.
Vänd varje filé i fullkornsmjöl blandat med persilja. Lägg filéerna i en långpanna och strö på salt och ringla på olivolja.
Baka filéerna i 160 grader i varmluftsugn i ca 20 minuter, tills köttet släpper benen.
Blanda ingredienserna till dippen och smaka av med salt och peppar.
Skär rödbetorna i mycket tunna skivor. Häll dressingen över och servera direkt.
Tips: I stället för rödbetssalladen kan du också servera bakade rotfrukter till.
På vår sajt och i vår app får du bl a: