Rödbetspannkaka med hallon-skyr-kräm

15 minuter
236 kcal

Ät dig igenom denna färgglada pannkaka och få perfekta energiförutsättningar inför träningen.

Perfekt att äta innan träningen!

Rödbetspannkaka med hallon-skyr-kräm

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 person

  • 120 g kokt rödbeta
  • 2 stort ägg
  • 100 g äggvita
  • 40 g rågflingor
  • ¼ tsk bakpulver
  • 2 nypa vaniljpulver (inte vaniljsocker)
  • 2 nypa stevia
  • 1 tsk kokosolja till stekning

Kräm

  • 4 msk skyr
  • 16 hallon
  • 2 knivsudd stevia

Topping

  • Färsk mynta och frystorkade rabarber och körsbär

Gör så här

  • Lägg alla ingredienserna i en mixer och kör till en smet.

  • Stek sedan fyra pannkakor i en minut på varje sida.

  • Rör ihop krämen och servera den till pannkakorna.

  • Garnera med myntablad och frys­torkade bär.