Bovetepannkaka med stekt ägg och krispig parmaskinka

15 minuter

En pannkaka med stekt ägg, gul paprika och krispig parmaskinka som är fullproppad med proteiner som gör att den passar helt perfekt efter ett träningspass.

Innehåller mängder med proteiner och passar perfekt efter träningen.

Bovetepannkaka med stekt ägg och krispig parmaskinka

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 personer

  • 2 stort ägg
  • ½ dl mellanmjölk
  • 4 tsk bovetemjöl
  • 2 nypa salt
  • 1 tsk kokosolja till stekning

Fyllning

  • 2 ägg
  • 4 Skiva parmaskinka
  • Chiliflakes
  • Havssalt och nymalen peppar

Topping

  • Gräslök
  • gul paprika
  • färsk basilika

Gör så här

  • Vispa samman alla ingredienserna till pannkakan och stek den i en till två minuter på varje sida.
  • Stek sedan ägget och parmaskivorna i pannan. Ägget ska stekas i fem minuter och parmaskivorna i två minuter, på hög värme.
  • Lägg det stekta ägget och parmaskinkan ovanpå pannkakan och strö på lite kryddörter och paprika.

Se alla våra recept på nyttiga och goda pannkakor här