Nyttiga recept Pannkakor Bovetepann... Bovetepannkaka med stekt ägg och krispig parmaskinka 15 minuter En pannkaka med stekt ägg, gul paprika och krispig parmaskinka som är fullproppad med proteiner som gör att den passar helt perfekt efter ett träningspass. Av Michelle Kristensen 27 juli 2014 Innehåller mängder med proteiner och passar perfekt efter träningen. Bovetepannkaka med stekt ägg och krispig parmaskinka Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 2 stort ägg ½ dl mellanmjölk 4 tsk bovetemjöl 2 nypa salt 1 tsk kokosolja till stekning Fyllning 2 ägg 4 skiva parmaskinka Chiliflakes Havssalt och nymalen peppar Topping Gräslök gul paprika färsk basilika Gör så här Vispa samman alla ingredienserna till pannkakan och stek den i en till två minuter på varje sida. Stek sedan ägget och parmaskivorna i pannan. Ägget ska stekas i fem minuter och parmaskivorna i två minuter, på hög värme. Lägg det stekta ägget och parmaskinkan ovanpå pannkakan och strö på lite kryddörter och paprika. Se alla våra recept på nyttiga och goda pannkakor här