En spännande smakkombination!

Rödbetsnacks

Läckra rödsbetsstänger med lakrits.

20 november 2012 av I FORM

6 st.
1 stor avlång rödbeta
2 msk äppelcidervinäger
¼ tsk rå lakrits
(hård engelsk lakrits)
½ dl dill och körvel (blandat)
Havssaltflingor

    Så gör du

  • Skala rödbetan. Skär den i långa stänger (cirka 4 cm långa och 1 cm breda). Koka dem i lättsaltat vatten i 10 minuter.
  • Häll bort vattnet och småkoka dem med äppelcidervinäger och en aning vatten under lock i 5 minuter.
  • Ta upp dem från kastrullen, men behåll lagen.
  • Lägg upp allt på en tallrik och strö på lakrits, dill, körvel och salt. Serveras som snacks med en servett bredvid.

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar