Nyttiga recept Nyttiga snacks Stekta flä... Stekta fläderblommor med parmaskinka 10 minuter Testa att steka fläderblommor och servera med mozzarella och parmaskinka. Passar bra som förrätt eller snack. Av Michelle Kristensen 16 juni 2015 Sommerens godaste recept. Stekta fläderblommor med parmaskinka Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer Smet 2 ägg 1 nypa bakpulver 10 g Skal och saft från ekocitron 1 Strö stevia 1 Strö vaniljpulver 2 tsk sesamfrön 3 msk rågmjöl 2 msk mjölk 1 tsk kokosolja till stekning 6 fläderblomsklasar Tillbehör 2 skiva parmaskinka (utan fett) ½ nektarin 4 skiva mozzarella, 13 % Färsk rosmarin Gör så här Vispa ihop smeten. Den ska vara så flytande att den droppar lite från klasarna när du doppar dem. Stek klasarna i lite olja i en panna i 5 minuter. Servera med skinka, nektarin, mozzarella och lite färsk rosmarin.