Auberginekräm

65 minuter
103/16 kcal

Den här aurberginekrämen passar perfekt att doppa stavar av blekselleri och morot i.

Auberginekräm

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 personer

  • 1⅓ auberginer
  • 66 g valnötter
  • 1⅓ msk citronsaft
  • 2 fett vitlök
  • 2 msk jungfruolivolja eller valnötsolja eller en mix
  • Havssalt och nymalen svartpeppar

Gör så här

  • Baka auberginerna i en 200 grader varm ugn i en timma.

  • Rosta valnötskärnorna i en torr panna.

  • Dela auberginerna och skrapa ut köttet.

  • Mixa köttet med valnötter, citron, finriven vitlök och olja.

  • Smaka av med salt och peppar.


Hälsosam hela sommaren med I FORM

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Just nu har vi ett specialerbjudande, där du får tillgång till I FORM hela sommaren för endast 49 kr.

ERBJUDANDE: Få 3 månader för 49 kr.


Newsletter background