Nyttiga recept Nyttiga snacks Auberginek... Auberginekräm 65 minuter 103/16 kcal Den här aurberginekrämen passar perfekt att doppa stavar av blekselleri och morot i. Av I FORM-redaktionen 11 november 2013 Auberginekräm Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 1⅓ auberginer 66 g valnötter 1⅓ msk citronsaft 2 fett vitlök 2 msk jungfruolivolja eller valnötsolja eller en mix Havssalt och nymalen svartpeppar Gör så här Baka auberginerna i en 200 grader varm ugn i en timma. Rosta valnötskärnorna i en torr panna. Dela auberginerna och skrapa ut köttet. Mixa köttet med valnötter, citron, finriven vitlök och olja. Smaka av med salt och peppar. Aubergine