Nyttiga recept Middag Lammgryta ... Lammgryta med dadlar 45 minuter 442,5 kcal Fixa en läcker lammgryta med spetskål och plommon - du hinner träna rumpan medan den puttrar färdigt. Av Michelle Kristensen 15 oktober 2015 Den här rätten fixar sig själv när du tränar rumpan. Lammgryta Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer ½ litet spetskålshuvud 2 lammfiléer à 150 g ½ röd paprika 1 äpple 4 plommon 2 msk färsk rosmarin Saft från ½ lime ½ tsk chili 2 msk vitvinsvinäger 1 msk olivolja 1 tsk agavesirap ½ tsk havssalt Gör så här Skär lammköttet i skivor och grönsakerna i bitar. Häll olja i en stekpanna och stek köttet snabbt. Tillsätt frukt och grönsaker. Hacka rosmarin och chili fint och lägg dem på lammet och häll över limejuicen. Tillsätt salt och agavesirap. Låt allt stå på svag värme i 20–25 minuter med locket på. Och ät sedan! När maten puttrar Gör styrkeövningar för ben och bakdel, t ex knäböj, utfall och enkelhopp. Repetera varje övning 20 gånger och gör 4 omgångar totalt. Glöm inte att värma upp.