Romantisk meny: 4 recept ni båda älskar

Njut av 4 läckra smakupplevelser tillsammans - gemensam faktor för de här 4 recepten är att de boostar alla sinnen...

Varför inte laga till en härlig middag med sköna baktankar?

Den här romantiska menyn innehåller mängder av ingredienser som boostar sexlusten – hos er båda.

Det är 4 läckra rätter som dessutom ger tillfälle för flera små pauser där ni kan passa på att öka aptiten lite.

Fler förförande tips

Använd gärna...

  • Heta råvaror, till exempel ingefära, chili, muskot och vitlök gör kroppen varm och sägs även elda upp sexlusten. De sätter fart på blodcirkulationen vilket gör könsorganen känsligare.
  • Krämiga desserter, som glass och mousse, sänder många in i den sjunde njutningshimlen. Mata varandra med sked och låt den mjuka, söta desserten smälta långsamt på tungan och använd alla sinnen!
  • Förförisk choklad ger dig teobromin, vilket ökar känslan av att vara kär. Precis som med glass, lämpar sig chokladen utmärkt att bara låta smälta på tungan.
  • Exotiska frukter, som till exempel fikon och granatäpple, har sedan urminnes tider använts som ett afrodisiakum. Ju saftigare, desto bättre ...
  • Saftiga skaldjur som ostron är fullspäckade med zink, som boostar hormonet testosteron och ökar din sexlust. Skaldjur ska ätas med fingrarna och bara det att slicka och suga saften av fingrarna sätter igång drifterna.
  • Sexiga biffar ger dig massor av zink och dessutom har rött kött något rått och djuriskt över sig som talar till dina grundläggande drifter.