Nyttiga recept Middag Ceviche me... Ceviche med kammusslor och lime 2,5 minuter 246 kcal Det behöver inte vara ett tråkigt att äta kalorisnålt. Få receptet på denna sydamerikanska fiskrätt med vit fisk och pilgrimsmusslor. Av I FORM-redaktionen 1 december 2015 Sydamerikansk Ceviche Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 person 300 g vit fisk 100 g pilgrimsmusslor Dressing 2 röd chili 2 rödlök 2 vitlöksklyfta Saft av 1 citron Saft av 1 lime Topping 4 tomater 1 gurka 2 salladslök Havssalt och svartpeppar 2 knippe färsk koriander Gör så här Skär fisken i skivor på ca 1 cm och lägg dem på ett fat. Dela pilgrimsmusslorna och blanda med fisken. Rör ner fint skivad chili, rödlök och vitlök i citron- och limesaften. Häll dressingen över fisken och låt den stå övertäckt i kylen i minst 2 timmar, helst över natten. Skär tomat, gurka och salladslök fint och tillsätt havssalt, paprika samt grovhackad koriander. Lägg över fisken och servera.