Nyttiga recept Middag Räkceviche... Räkceviche på avokadobotten 20 minuter Den krämiga avokadobotten passar perfekt ihop med räkorna. Av I FORM-redaktionen 27 februari 2013 Räkceviche på avokadobotten Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 200 g stora räkor 1 vitlöksklyfta 1 krm finhackad färsk chili ½ tsk färsk ingefära, riven 1 msk olivolja 1 msk vatten ½ rödlök 1 liten tomat 1 handfull böngroddar 1 msk finhackad citronmeliss 1 stor avokado ½ ekologisk citron Havssalt och nymald svartpeppar 200 g stora räkor 1 vitlöksklyfta 1 krm finhackad färsk chili ½ tsk färsk ingefära, riven 1 msk olivolja 1 msk vatten ½ rödlök 1 liten tomat 1 handfull böngroddar 1 msk finhackad citronmeliss 1 stor avokado ½ ekologisk citron Havssalt och nymald svartpeppar Dressing 1 msk mörk balsamvinäger 2 msk grekisk yoghurt ½ ekologisk lime + skal tsk stevia Havssalt och nymald svartpeppar Gör så här: Lägg räkorna i en marinad av olivolja, vatten, salt, peppar, chili, ingefära och vitlök. Sätt marinaden i kylskåpet och låt den dra tills resten är färdigt Mosa avokadon grovt med finhackad citronmeliss och citron, salt och peppar. Hacka lök och tomat fint och blanda samman dressingen. Använd avokadoblandningen som grund. Vänd ner räkor, tomat och rödlök tillsammans och fördela det på toppen av avokadoblandningen Toppa med böngroddar och servera med dressingen till..