Orientalisk kyckling med rabarber
Varför spara rabarbern till desserten? Ge de spröda stänglarna en orientalisk make over och få ut mer av säsongen.
Varför spara rabarbern till desserten? Ge de spröda stänglarna en orientalisk make over och få ut mer av säsongen.
Blanda limesaft med soja, hackat citrongräs och ingefära. Lägg i stora kycklingbitar
Skär salladslök i sneda bitar, fänkålen i tunna klyftor, champinjonerna i klyftor, och rabarbern i sneda bitar.
Tillsätt oljan i en wok och snabbstek fänkålen i 4 minuter. Tillsätt sedan svamp och stek i ytterligare ett par minuter.
Ta upp grönsakerna när de blir mjuka i kanten.
Stek nu den marinerade kycklingen (med lag) i woken och låt det sjuda i 10–15 minuter.
Lägg i grönsakerna igen och värm upp allt.
Strö på koriander och servera med ris.
På vår sajt och i vår app får du bl a: