Lägg i en kastrull och pressa över citron, lägg i rapsolja och lite havssalt. Låt stå.
Skär av en 5 cm stor bit från purjolöken där den är vit-ljusgrön. Skär ultrafina juliennestrimlor på längden.
Skär bort skalet från limefrukten och skär även detta i fina juliennestrimlor.
Doppa purjolök, dragon och lime i vatten, ta upp och låt torka på lite hushållspapper.
Badda fisken torr och leta efter eventuella ben att ta bort. Krydda översidan med salt, peppar och lakrits.
Stek fisken, först en minut på ovansidan, vänd och stek klart på andra sidan. Rulla fisken så att den får stekyta hela vägen runt. Stek i ungefär 6 minuter beroende på hur tjock den är.
Häll kokande vatten på fänkålen, koka upp och häll över i en sil.
Lägg upp fisken på den ångkokta fänkålen och lägg purjolökstoppingen ovanpå.
Eftersom den här rätten fungerar som en förrätt är ytterligare tillbehör inte nödvändigt. Men den kan också fungera som en huvudrätt med lite mer fisk och med potatis till.