Nyttiga recept Middag Avokadopes... Avokadopesto 10 minuter Det här receptet på avokadopesto svänger du snabbt ihop i din matberedare. Av I FORM-redaktionen 27 februari 2013 Avokadopesto Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 1 avokado ¼ ekologisk citron ½ näve ruccola ½ liten röd lök ½ fett vitlöksk ½ tomat 1 msk färsk koriander 1 msk skalade pistagenötter ½ dadel/nypa stevia (beroende på vad du har i kylskåpet) ¼ tsk havssalt ¼ tsk nymald svartpeppar Gör så här Skär avokado, tomat och rödlök i små bitar. Kör alla ingredienserna i en matberedare – var försiktig så att du inte kör dem för länge - peston gärna får vara lite grov. Servera eventuellt peston tillsammans med fullkornspasta