Lammkotletter med blomkålssallad

Härligt lamm med fräsch sallad.

1 april 2010 av I FORM-redaktionen

2 personer

4 lammkotletter
½ blomkål i små buketter
200 g sockerärter (eller sugarsnaps)
½ dl Cultura
½ bunt dill


Från ditt baslager:

8 hasselnötter
1 tsk dijonsenap
1 tsk olivolja
Salt
Peppar
2 skivor grovt bröd à 70 g


Tillagning:

Skär blomkålen i små bitar eller buketter. Skär ärterna på längden. Blanda dem med naturell yoghurt utrörd med senap, salt, peppar och olja och lite av dillen. Stek kotletterna vända i salt och peppar i grillpanna cirka 3 minuter på varje sida. Strö över mer dill. Servera med bröd.

NYA RECEPT I VARJE NUMMER av I FORM

Du får nya läckra recept i varje nummer av I FORM!

  • Kalorifattigt
  • Läckert
  • Lättlagat
  • Näringsrikt

Nå ditt mål 2020

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar