Korv med bröd och chilisalsa

25 minuter
580 kcal

Dubbelt så mycket mat med färre kalorier.

Korv med bröd och chilisalsa

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 personer

  • 200 g grov baguette
  • 200 g kryddig, mager korv
  • 2 dl blandsallad
  • 2 dl små spenatblad
  • 2 riven morot

Salsa

  • 8 grovt hackade tomater
  • 1 hackad röd chili utan kärnor
  • 1 klyfta vitlök, finhackad
  • 1 tsk socker
  • 2 tsk olivolja
  • 2 msk vinäger
  • Salt och peppar

Tillagning

Blanda alla ingredienser till salsan och smaksätt. Stek korven i cirka 10 minuter tills den är genomstekt och fettet har sipprat ut.

Skölj salladsbladen och låt vattnet rinna av. Lägg sallad, spenat och morot i en delad grov baguette och lägg i korven. Bred på salsan och servera.