Christian Bitz guidar dig genom frestelser men bort från fanatism i varje nummer av I FORM.

Så lagar du fisk en papilotte

I FORMs sundhetsrealist Christian Bitz lär dig laga fisk en papilotte.

26 maj 2011 av I FORM

I nummer 11 av I FORM, ute den 21 juli, får du fler smarriga recept på fiskrätter.

I FORM + sportbehå = 49,90 kr

Du får nya tips från Christian Bitz i varje nummer av I FORM! Just nu kan du testa 2 nr av tidningen och få en testvinnande sportbehå med på köpet. Du betalar bara 49,90 kr!
Till erbjudandet >>>


Ingredienser - Fisk en Papilotte

20 g flytande margarin
1 citron
½ bunte färska örter, t ex basilika, dill eller purjolök
1-3 av säsongens grönsaker, fint snittade eller hackade
4 stora bakplåtspapper på ca 30 gånger 30 cm
4 bitar fisk á 100 g - alla sorter fungerar
Grovmalen salt och peppar

Tillagning

  • Häll margarinet i en skål ihop med hackade kryddörter och riv citronskalet över. Häll också lite av citronsaften över röran och blanda.
  • Rensa och hacka grönsakerna.
  • Lägg de fyra bitarna med bakplåtspapper på köksbordet.
  • Fördela grönsakerna på mitten av bakplåtspappret.
  • Lägg på en bit fisk och krydda med salt och peppar.
  • Lägg lite kryddsmör i ugnen och krydda med salt och peppar.
  • Vik bakplåtspappret om ingredienserna och stäng till kanterna ordentligt så att saften stannar i paketet.
  • Ställ paketen i ugnen och baka dem i cirka 15 minuter på 180 grader.
  • Lägg paketen på fyra tallrikar, klipp hål i toppen och servera dem direkt.

Nå ditt mål 2019!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar