Så lagar du fisk en papilotte
I FORMs sundhetsrealist Christian Bitz lär dig laga fisk en papilotte.
I FORMs sundhetsrealist Christian Bitz lär dig laga fisk en papilotte.
Christian Bitz guidar dig genom frestelser men bort från fanatism i varje nummer av I FORM.
Häll margarinet i en skål ihop med hackade kryddörter och riv citronskalet över. Häll också lite av citronsaften över röran och blanda.
Rensa och hacka grönsakerna.
Lägg de fyra bitarna med bakplåtspapper på köksbordet.
Fördela grönsakerna på mitten av bakplåtspappret.
Lägg på en bit fisk och krydda med salt och peppar.
Lägg lite kryddsmör i ugnen och krydda med salt och peppar.
Vik bakplåtspappret om ingredienserna och stäng till kanterna ordentligt så att saften stannar i paketet.
Ställ paketen i ugnen och baka dem i cirka 15 minuter på 180 grader.
Lägg paketen på fyra tallrikar, klipp hål i toppen och servera dem direkt.