Stek ankbröstet i en stekpanna först på insidan i 3 minuter, vänd sedan bröstet, skruva upp värmen och stek bröstet ytterligare 3 minuter. Linda in ankköttet i aluminiumfolie tills det ska skäras i skivor och serveras.
Skala kinarädisan och skala sedan långa remsor med en potatisskalare.
Lägg remsorna i kallt vatten tills de ska ätas, så de är saftiga och krispiga.
Skär rödkålen i skivor (1 cm) och ungefär i samma storlek som rispappret är brett.
Ordna ängssyran och tranbären i en liten skål.
Ställ fram gröna örter i små krukor på bordet, som gästerna själva kan klippa från. Vi har använt dragon, ananasmynta, thaibasilika och vattenkrasse.
Rödbetan kokas i 15–20 minuter, tills den är mör.Häll av vattnet och mixa samtliga dippingredienser med rödbetan till en mjuk och mild dippsås.
Häll upp såsen i små skålar som placeras på bordet.
Rispappret fuktas i en skål med vatten och en bit läggs på varje tallrik.
Sedan mixar man själv sina gröna ingredienser och ankbröstet på rispappret och rullar ihop.
Doppa rullen i rödbetsdipp.