Inköpslista till recept

Inköpslista: Rödkålsråkost med apelsinfiléer, pinjenötter och vitlök, varm rödkålssallad och kryddiga köttbullar med äpple och timjan, kalvkind på vit bönpuré och broccoli med skinnstekt lax och fullkornspenne.

1 december 2011 av I FORM

Här hittar du inköpslista till recepten i I FORM 18/2012:

emTill 1 person/em

250 g rödkål
2 apelsiner
1 äpple (SMAL: Ett litet äpple, 100 g)
100 g magert hackat nöt- eller kalvkött (SMAL: 100 g extra magert kött)
40 g korngryn (SMAL: 30 g)
1 kalvkind eller 2 griskinder (SMAL: 3 griskinder)
½ purjolök
75 g vita bönor – motsvarar 150 g blötlagda och kokta (SMAL: 40 g torkade bönor)
2 msk fint riven parmesanost
100 g gröna bönor
125 g lax med skinn utan ben
75 g fullkornspenne (SMAL: 40 g)
200 g broccoli (SMAL: 300 g)

a href="http://m.iformkostdagbok.se/" rel="nofollow" target="_blank"Använd Kostdagboken i mobilen!/a

Nå ditt mål 2019!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar