Inköpslista till recept

Inköpslista: Rödkålsråkost med apelsinfiléer, pinjenötter och vitlök, varm rödkålssallad och kryddiga köttbullar med äpple och timjan, kalvkind på vit bönpuré och broccoli med skinnstekt lax och fullkornspenne.

Här hittar du inköpslista till recepten i I FORM 18/2012:

emTill 1 person/em

250 g rödkål
2 apelsiner
1 äpple (SMAL: Ett litet äpple, 100 g)
100 g magert hackat nöt- eller kalvkött (SMAL: 100 g extra magert kött)
40 g korngryn (SMAL: 30 g)
1 kalvkind eller 2 griskinder (SMAL: 3 griskinder)
½ purjolök
75 g vita bönor – motsvarar 150 g blötlagda och kokta (SMAL: 40 g torkade bönor)
2 msk fint riven parmesanost
100 g gröna bönor
125 g lax med skinn utan ben
75 g fullkornspenne (SMAL: 40 g)
200 g broccoli (SMAL: 300 g)

a href="http://m.iformkostdagbok.se/" rel="nofollow" target="_blank"Använd Kostdagboken i mobilen!/a