Läs också

Sund brunch

Sund brunch

Indisk äggröra

25 maj 2011 av I FORM

Ingredienser

1 hackad lök
2 hackade vitlöksklyftor
½ hackad röd chili
2 cm färskriven ingefära
1 tsk garam masala
1 msk olivolja
5 körsbärstomater skurna i halvor
1 dl vatten eller buljong
5 ägg
Salt och peppar
Hackad färsk koriander


Tillagning

  • Sautera lök, vitlök, chili, ingefära och garam masala i olivolja i 2 minuter.
  • Tillsätt halva tomater.
  • När de börjar skrynklas lätt tillsätter du vatten och låter det koka in lite.
  • Ägg, salt och peppar vispas lätt samman med en gaffel och blandas ner i örtmassan tills den börjar stelna så smått.
  • Servera äggröran med hackad färsk koriander.

Nå ditt mål 2019!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar