Indisk äggröra

20 minuter

Indisk äggröra

Undvik att skärmen släcks

Ingredienser

2 personer

  • 1 hackad lök
  • 2 fett hackade vitlöksk
  • ½ hackad röd chili
  • 2 cm färskriven ingefära
  • 1 tsk garam masala
  • 1 msk olivolja
  • 5 körsbärstomater skurna i halvor
  • 1 dl vatten eller buljong
  • 5 ägg
  • Salt och peppar
  • Hackad färsk koriander

Tillagning

  • Sautera lök, vitlök, chili, ingefära och garam masala i olivolja i 2 minuter.
  • Tillsätt halva tomater.
  • När de börjar skrynklas lätt tillsätter du vatten och låter det koka in lite.
  • Ägg, salt och peppar vispas lätt samman med en gaffel och blandas ner i örtmassan tills den börjar stelna så smått.
  • Servera äggröran med hackad färsk koriander.