Nyttiga recept Frukost Indisk ägg... Indisk äggröra 20 minuter Av I FORM-redaktionen 24 maj 2011 Indisk äggröra Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer 1 hackad lök 2 fett hackade vitlöksk ½ hackad röd chili 2 cm färskriven ingefära 1 tsk garam masala 1 msk olivolja 5 körsbärstomater skurna i halvor 1 dl vatten eller buljong 5 ägg Salt och peppar Hackad färsk koriander Tillagning Sautera lök, vitlök, chili, ingefära och garam masala i olivolja i 2 minuter. Tillsätt halva tomater. När de börjar skrynklas lätt tillsätter du vatten och låter det koka in lite. Ägg, salt och peppar vispas lätt samman med en gaffel och blandas ner i örtmassan tills den börjar stelna så smått. Servera äggröran med hackad färsk koriander. Brunch