Fruktsallad
Tillagning
- Skär frukten i bitar och fördela dem i 4 glas (kan göras kvällen innan).
- Blanda yoghurten med vanilj och ställ den i kylen tills den ska hällas på frukten.
- Koka ihop honung och havregryn i en kastrull, tillsätt olja och mandlar och låt det nå en svag karamelliseringspunkt.
- Stäng av värmen när det är lätt rostat och blanda ner kanel och aprikoser.
- Häll ut massan på en bakplåtspappersklädd plåt och torka den i ugnen i 180 grader i 20-25 minuter.
- Lägg upp fruktsalladen med ett par skedar yoghurt och toppa med crunchblandningen.
- Om det blir crunch över kan du förvara den i en burk med tättslutande lock.
Bli hälsosam och stark med I FORM!
I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.På vår sajt och i vår app får du bl a:
- Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
- Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
- Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
- Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!
