Nyttiga recept Frukost Chokladkno... Chokladknoppar 9 timmar Av I FORM-redaktionen 24 maj 2011 Chokladknoppar Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer Ingredienser 10 g jäst 3 dl vatten ½ dl filmjölk 2 tsk grovt salt 1 tsk olja 200 g grovt dinkelmjöl 250 g vetemjöl 200 g hackad mörk choklad (60–70 %) Tillagning Rör ut jästen i vatten och mjölk. Tillsätt salt och olja och dinkelmjöl. Rör ner cirka hälften av vetemjölet så att det blir till en grov gröt. Ställ degen kallt över natten. Blanda ner resten av vetemjölet och chokladbitarna nästa dag och knåda degen på bordet. Forma dem till små bullar och placera dem i fasta muffinsformar. Låt det efterjäsa i 20 minuter och grädda i 200 grader i 20 minuter. Brunch