Grekisk yoghurt med hälleflundra
Yoghurt hört normalt till den söta skalan på brunchbordet - överraska dina gäster med en salt version med spenat, hälleflundra och en läcker crunch.
Yoghurt hört normalt till den söta skalan på brunchbordet - överraska dina gäster med en salt version med spenat, hälleflundra och en läcker crunch.
Crunch
Koka honung, salt och vinäger i en stekpanna. När det bubblar, häll i gryn och pumpafrön.
Rör om och stek dem gyllene.
Låt svalna på en plåt.
Hälleflundra med spenat
Vänd i hälften av spenaten i en mycket varm stekpanna tillsammans med skal och saft från citronen. Riv över muskot.
När spenaten mjuknat, stäng av värmen och tillsätt resten av spenaten (spara lite till garnering).
Smaka av med salt och peppar.
Servera med en rejäl klick yoghurt i en skål, lägg spenat och hälleflundra ovanpå.
Toppa med crunch och spenatblad.