Popcakes - kakor på pinne
Popcakes är små kakor på pinne som liknar klubbor, men de är 1 000 gånger godare.
Popcakes är små kakor på pinne som liknar klubbor, men de är 1 000 gånger godare.
Hacka mandlarna i en mixer till mycket fina bitar och kör sedan alla ingredienserna till en deg.
Om den är för degig kan du ställa den i kylskåpet tills den blir fastare. Kolla den regelbundet så att den inte blir för hård.
Forma degen till 12 kulor och sätt dem på pinnar.
Lägg dem i frysen i minst 2 timmar tills de blir hårda.
Doppa dem nu i smält choklad och valfri garnering och sätt pinnarna i exempelvis en skål med socker medan chokladen stelnar.
Serveringstips: Ställ fram popcakes i skålen med socker så att gästerna kan ta en godsak.
Hacka cashewnötterna i en matberedare till små bitar och kör sedan alla ingredienser tillsammans till en deg.
Om den är för degig kan du ställa in den en stund i kylskåpet (läs under choko sweets).
Forma degen till 10 kulor och sätt dem på var sin pinne.
Ställ in dem i frysen i minst 2 timmar så att de blir hårda.
Doppa dem i smält choklad och valfri garnering och låt chokladen stelna.