Fruktsallad

Skaka liv i den klassiska fruktsalladen med det här inspirerande receptet med färska kryddor.

12 juli 2012 av I FORM

4 personer
1 liten bunt mynta
1 liten bunt citronmeliss
1 liten bunt basilika
3 dl kesella
1 dl filmjölk eller yoghurt med probiotiska kulturer: t ex A-fil eller Cultura
Korn från 1 vaniljstång
200 g galiamelonkött
200 g gröna päron
200 g gröna druvor utan kärnor
4 passionsfrukter

  • Hacka örtkryddorna mycket fint, motsvarande cirka 3 matskedar, och blanda dem ordentligt.
  • Blanda kesella med filmjölk eller yoghurt och vaniljkorn. Blanda i örtkryddorna.
  • Skär melonkött och päron i små bitar/stavar. Dela vindruvorna på längden. Rör ihop frukten med krämen och lägg upp.
  • Toppa varje portion med fruktköttet från en passionsfrukt.

Nå ditt mål 2019!

Kanske är du intresserad av ...

I FORM tipsar