Nyttiga recept Dessert Sweet ’n’ ... Sweet ’n’ sour cupcakes 80 minuter Cupcakes utan mjöl men med massor av nyttiga fetter från frukt och nötter. Av I FORM-redaktionen 12 november 2012 Sweet ’n’ sour cupcakes Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 stycken Botten 37 g dadlar 12 g mandlar 10 g kakaopulver ¼ msk kokosolja ¼ vaniljstång Frosting 25 g cashewnötter Saft från 1 lime ½ msk agavesirap eller akaciahonung ¼ näve myntablad Garnering Myntablad Tillagning Kör alla ingredienser till bottnen i en matberedare. Dela sedan massan i 8 delar och pressa ner dem i 8 muffinsformar. Mixa ingredienserna till frostingen till en krämig massa. Fördela den ovanpå bottnarna i de 8 formarna och bred ut den med en kniv. Ställ kakorna kallt i minst en timma innan servering. OBS! Frostingen kan verka ganska mjuk precis när du lägger på den, men den ”sätter sig” och blir fast efter en timma i kylskåpet.