Nyttiga recept Bröd Sött med S... Sött med Stevia: Kex 3 timmar Gör antingen med vanilj/tranbär eller choklad/apelsin. Av I FORM-redaktionen 11 juni 2012 Sött med Stevia: Kex Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 personer Grundrecept: 130 g linfrön 100 g rostade sesamfrön 50 g kokosmjöl ½ tsk stevia 5 dl vatten 1 nypa salt ½ vaniljstång Vanilj/tranbär 30 g hackade tranbär Choklad/apelsin 3 msk kakaopulver ½ tsk stevia extra Skalet från ½ ekologiskt odlad apelsin Gör så här Blanda alla ingredienser och låt stå och dra i 20 minuter. Fördela i 0,5 cm, eller tunnare, på en bakplåt. Grädda vid 125 grader i max 2 ½ timme (tiden beror lite på hur tjocka du gör dem). Kexen ska vara helt spröda när du tar ut dem och du kan med fördel öppna ungsluckan en gång i kvarten för att släppa ut ånga. Kan ätas som de är, alternativt med lite smör eller jordnödssmör eller med en skivad banan.