Nyttiga recept Bröd Müslifrall... Müslifrallor med torkad frukt 30 minuter 256 kcal Frukostbullar med nötter och torkad frukt - helt utan gluten. Av I FORM-redaktionen 2 november 2014 Perfekta till frukosten eller som ett litet förmiddagssnack. Müslifrallor med torkad frukt Ingredienser Så här gör du Fakta Lägg till i favoriter Ta bort från favoriter Undvik att skärmen släcks Ingredienser 2 st ¼ Paket jäst ½ dl ljummet vatten 16 g hela hasselnötter 16 g hackade pekannötter 11 g hackade torkade aprikoser 11 g hackade torkade dadlar ¼ dl frystorkade blåbär ¼ dl kokosmjöl ¼ dl linfrön ½ dl bovetemjöl ¼ tsk kanel ¼ tsk muskot ¼ tsk vaniljpulver En nypa salt Garnering: Frystorkad rabarber och färska bär Gör så här Rör ut jästen i vattnet och tillsätt nötter och torkad frukt. Lägg sedan i övriga ingredienser i smeten och rör i ett par minuter. Fördela i 9–12 muffinsformar, beroende på storleken på dem, och grädda i ugnen i 175 grader i 15–20 minuter. Glutenfritt