Sund livsstil ger bonuspoäng

Oavsett hur positiva forskningsresultat som presenteras för oss, så kan vin inte användas som en hälsodryck för att kompensera diverse dåliga kost- och motionsvanor.

Oavsett hur positiva forskningsresultat som presenteras för oss, så kan vin inte användas som en hälsodryck för att kompensera diverse dåliga kost- och motionsvanor. Om du vill uppnå den hälsomässigt gynnsamma effekt som utvinns ur de ljuva dropparna, tyder mycket på att du måste tillägna dig vindrickarens hela livsstil.

Mat- och dryckesvanor är ofta intimt förknippade och hemma hos den typiska vindrickaren är flaskan och de högfotade glasen inte det enda som ställs fram. Sallader och andra grönsaker tillhör favoritmaten och fruktskålen står i centrum, både under och mellan måltiderna.

Fettprocenten i måltiderna är generellt låg och när det äts fett, handlar det oftast om de sunda sorterna.

Vindrickaren röker också mindre än sina öl- eller starkspritdrickande vänner. Dessutom föredrar de senare att inta sin dos alkohol på krogen, vilket medför att de inhalerar en massa extra rök i form av passiv rökning.

Även när det gäller motion ligger hon i topp på sundhetslistan. Alla dessa faktorer är med till att ge vindrickaren ett längre och sundare liv.

Bli hälsosam och stark med I FORM!

I FORMs viktigaste uppgift är att göra hälsa enkelt. I vårt digitala universum får du kunskap och verktyg som gör det lätt att leva sunt. Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.

På vår sajt och i vår app får du bl a:

  • Över 100 videoträningar på 5 till 40 min.
  • Nybörjarvänliga löpprogram med ljudguide
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny

Vill du veta mer om I FORM digital? Kolla här!


Newsletter background