Sund livsstil ger bonuspoäng

Oavsett hur positiva forskningsresultat som presenteras för oss, så kan vin inte användas som en hälsodryck för att kompensera diverse dåliga kost- och motionsvanor.

Oavsett hur positiva forskningsresultat som presenteras för oss, så kan vin inte användas som en hälsodryck för att kompensera diverse dåliga kost- och motionsvanor. Om du vill uppnå den hälsomässigt gynnsamma effekt som utvinns ur de ljuva dropparna, tyder mycket på att du måste tillägna dig vindrickarens hela livsstil.

Mat- och dryckesvanor är ofta intimt förknippade och hemma hos den typiska vindrickaren är flaskan och de högfotade glasen inte det enda som ställs fram. Sallader och andra grönsaker tillhör favoritmaten och fruktskålen står i centrum, både under och mellan måltiderna.

Fettprocenten i måltiderna är generellt låg och när det äts fett, handlar det oftast om de sunda sorterna.

Vindrickaren röker också mindre än sina öl- eller starkspritdrickande vänner. Dessutom föredrar de senare att inta sin dos alkohol på krogen, vilket medför att de inhalerar en massa extra rök i form av passiv rökning.

Även när det gäller motion ligger hon i topp på sundhetslistan. Alla dessa faktorer är med till att ge vindrickaren ett längre och sundare liv.

Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background