Varför förälskar jag mig i fel män?

Jag faller alltid för fel män och råkar ut för dem som inte behandlar mig bra. Hur ska jag kunna bryta mönstret?

Försök att tänka tillbaka på tidigare relationer och se om det finns några varningssignaler som du i framtiden bör vara uppmärksam på. Det är också viktigt att du sätter ord på vad det helt konkret är du har saknat i tidigare relationer, så att du vet vilka kvaliteter och egenskaper du söker hos en man, och hur du vill kunna vara fri att uttrycka dig tillsammans med honom. Skriv ner egenskaperna så att du kommer ihåg dem.

När du sedan träffar en ny man kan du mäta honom enligt dina krav och önskemål, det hjälper dig att vara sann mot dig själv under tiden du lär känna honom.

Du kommer också klarare att kunna visa honom vad du kan tänka dig gå med på och vad du inte tänker acceptera. Om du upplever att han inte lever upp till dina krav på hur du vill bli behandlad, blir du tvungen att inse att han inte är bra för dig och bryta kontakten.

emPIA BRABRAND/em

Nu har det blivit lättare att leva sunt!

I FORMs viktigaste uppdrag är att göra hälsa lättillgängligt. Därför har vi skapat ett nytt träningsuniversum, där du får kunskapen och verktygen som motiverar dig att leva sunt, året runt.
Som prenumerant får du tillgång till både sajten och appen.
Läs mer om nya I FORM

  • Videoträningar mellan 10 och 30 min.
  • Tillgång till fler än 1000 nyttiga recept
  • Mejl med ny, nyttig meny nyttig meny
  • Spara ditt favoritinnehåll – och hitta det lätt igen

Just nu: Testa 30 dagar utan kostnad


Newsletter background