Ta ställning!

Om din partner får ut mer av ert sexliv, så blir det även roligare för dig. Det är med andra ord dags att pensionera den gamle missionären och testa något nytt. Här hittar du ett antal förslag på nya, annorlunda ställningar.

Liggstolen

Ställningsbeskrivning:

Du ligger på rygg. Hon ligger på sidan med kroppen i motsatt riktning och glider långsamt in på din erektion.

Svårighetsgrad (på en skala från 1 till 10): 5

Njutning: 7

Du kommer att bli förvånad över hur bra era kroppar passar ihop i den här ställningen. Man tror inte att den är särskilt intim, men du kommer att uppleva en fantastisk närhet och din partner kommer att ha tillräckligt med rörelsefrihet för att smeka de delar av sin kropp (och dina ben) som hon vill.

Utbyte för dig:

Din penis böjs automatiskt nedåt i den här ställningen. Det gör att toppen på ollonet stimuleras, något som säkert är en ny upplevelse för dig.

En liten varning bara: vissa erektioner särskilt yngre mäns är inte tillräckligt flexibla för den här ställningen. Man bör aldrig tvinga sin penis i en onaturlig riktning.

Ryggläge

Ställningsbeskrivning:

Hon ligger på mage med höftpartiet en aning upphöjt, gärna stöttat av en kudde. Du tränger in i henne bakifrån.

Svårighetsgrad: 4

Njutning: 8

Du har säkert hört talas om g-punkten; den här ställningen är ett av de bästa sätten att stimulera den på. Vinkeln gör att du träffar precis på denna ytterst känsliga punkt, som lär finnas några centimeter upp i den övre slidväggen, åt magen till. Eftersom hennes rumpa hindrar dig från att tränga in djupt missar din penis inte g-punkten.

Bli dock inte besviken om det visar sig omöjligt att lokalisera denna mytomspunna punkt. Vissa kvinnor har en, andra inte. I vilket fall som helst är det här en bra ställning som även stimulerar klitoris.

Samtidigt har ni huvudena tätt intill varandra, vilket naturligt medför kyssar och kärleksfulla ord. Du kan även slicka och smeka hennes nacke och ryggradens övre del något som många kvinnor blir upphetsade av.

Försök eventuellt trycka in handen under hennes mage och smeka klitoris. Den dubbla stimulansen utifrån och inifrån kommer säkert att få henne att glömma bort vad hon heter men ditt namn kommer hon att minnas!

Utbyte för dig:

Om hon håller ihop benen får hon ett bra grepp om din penis, något som mer än väl kompenserar för att du inte kan tränga in så djupt.

Spindeln

Ställningsbeskrivning:

Du sitter lätt tillbakalutad på sängen medan hon sätter sig grensle på dig.

Svårighetsgrad: 3

Njutning: 7

Den här ställningen passar bra för försiktiga vaggande rörelser. Det är inte så dumt, för många kvinnor tycker att det traditionella ihållande pumpandet är ganska tröttsamt. De föredrar att fyllas medan de själva eller deras partner smeker klitoris och då är Spindeln perfekt!

För att verkligen sätta fart på den här ställningen kan ni hålla varandra i händerna och luta er bakåt så att ni bara är ihoplänkade via könsorganen och händerna. När ni rör er fram och tillbaka får ni en intim kontakt såväl fysiskt som känslomässigt.

Utbyte för dig:

Eftersom det inte blir särskilt stora rörelser och bara en begränsad stimulans av ollonet kan du förmodligen hålla på längre än vanligt i den här ställningen. När hon har kommit kan ni ju byta till en ställning som är lite häftigare för dig. Vid det laget lär hon även vara så fuktig att hon klarar av att du förvandlar dig till en slagborr.

Heta stolen

Ställningsbeskrivning:

Du sitter på sängen med ryggen mot väggen (bara bokstavligt talat), eventuellt med en kudde bakom länden. Hon placerar sina fötter på dina axlar och glider sedan ner på din erektion. Händerna har hon antingen på dina ben eller på sängen.

Svårighetsgrad: 5

Njutning: 6

Eftersom du bär hela hennes vikt är det hon som står för rörelsen. Det kan hon framför allt göra genom att trycka sig upp med armarna.

Det kan vara lite besvärligt i början, men när hon väl vant sig är det här en ställning som tillåter riktigt djup penetrering. Den känns inte bara fantastisk den är även underbar att se. Bägge parter har nämligen en suverän utsikt. Samtidigt har du båda händerna fria. Du kan smeka hennes klitoris eller ägna dig åt någon annan form av handarbete.

Utbyte för dig: Hon gör hela arbetet, så du kan luta dig tillbaka och njuta av föreställningen.

Ryttarinnan

Ställningsbeskrivning:

Du ligger med skulderpartiet på sängkanten och fötterna på golvet med vinkelräta knän. Hon ställer sig grensle över dig med benen på golvet.

Svårighetsgrad: 6

Njutning: 10

Även om hon aldrig fantiserat om att sätta sig i en sadel är det säkert svårt för henne att tacka nej till ett sådant här erbjudande. Hon kan inte bara kontrollera vinkeln, hastigheten, penetreringsdjupet och stötarnas rytm.

Eftersom hon bär sin egen vikt kan hon dessutom röra sig helt obehindrat. Ryttarinnan är det närmaste man kommer att ha sex i en gunga, utan att sätta upp ett stativ i sovrummet.

Din partner behöver inte heller förlita sig på att du klarar av att gissa dig till var hon vill bli smekt det klarar hon bra själv. Det finns dock en sak att varna för: man har en tendens att bli knäsvag under orgasmen, så gör dig beredd på att bära lite mer av vikten, när hon når sitt klimax.

Utbyte för dig: Utsikten slår det mesta.

Cliffhanger

Ställningsbeskrivning:

Din partner ligger på rygg med huvudet och större delen av överkroppen utanför sängen. Hon stöder sig med armarna mot golvet medan du håller dig i sängkanten.

Svårighetsgrad: 10

Njutning: 7

Det är kanske svårt att övertala henne att gå med på den här varianten och den är bara för kvinnor med starka ryggar.

Positionen tänjer ut hennes blygdläppar på ett sätt som gör att din penis verkligen kan bearbeta hennes klitoris. Det kan ge henne en fantastisk orgasm. Dessutom kan hon tycka att det är upphetsande att ha brösten så nära ansiktet.

Om sängen är för hög får du lägga ut gästmadrassen eller ett par tjocka kuddar på golvet. Hon ska helst ligga med nedre delen av ryggen på madrassen, så att du kan röra dig. Var lite försiktig, när du stöter. Det är inte säkert att hon tycker att det är skönt att få huvudet bankat i golvet.

Utbyte för dig:

Hängpositionen är en idealisk ställning om din partner är längre än du. Dessutom ser dina biceps ett par storlekar större ut där nedifrån.