Onani för kvinnor

För att kunna ta ansvar för din sexualitet - och för att kunna njuta av din kropp, även om du är ensam - behöver du lära känna din kropp.

Försök att gå igenom nedanstående framgångsövning. Du kommer sakta men säkert märka att du lär känna din kropp. Övningen kan upprepas, om och om igen...

Ta fram en spegel och studera ditt könsorgan - helst i sängen, i ett varmt sovrum. Hitta klitoris, slidöppningen och de stora och små blygdläpparna - använd lite spott eller glidmedel på fingrarna och känn dig varsamt fram mellan dina ben.

Beställ 2 nr av I FORM för 49,90 kr så får du en supersmart träningsklocka med på köpet >>>

Med träningsklockan från Speed Sonic kan du följa din utveckling exakt.

Känn efter vad som är skönt och försök intensifiera känslorna så mycket som möjligt. Koncentrera dig på att känna din kropp och rensa bort alla ovidkommande tankar. Bort med alla pekpinnar, äckelkänsla och alla eventuella dåliga erfarenheter i det förflutna.

Just nu sitter du i en härligt varm säng och får lov att njuta av din kropp och de känslor den kan ge dig. Du får gärna ljudsätta upplevelsen! Många kvinnor får lättare orgasm om de tar rösten till hjälp, eftersom spänningarna i magen då försvinner.

Spela eventuellt igenom hur du tror det är att få orgasm. Kanske behöver du öva många gånger men tappa inte sugen!

Eftersom du är ensam kan du tillåta dig att experimentera. Testa allt det du aldrig vågar göra tillsammans med en partner. Använd leksaker, lev dig in i en fantasi eller något annat. Alla de njutningar som du upplever nu kommer du att kunna känna igen senare - med eller utan partner, nu kan du ju tala om för honom hur du vill ha det.